ŠOLA USTVARJALNEGA ZVOKA

*

*

*

ŠOLA SVETEGA

ZVOKA

2015

Dvoletni program poteka v obliki rednih tedenskih srečanj.

Program:

- zdravljenje z zvokom

- odkrivanje izvornega glasu

- izražanje svoje ustvarjalnosti

- aktivacija spečih ravni grlene čakre

- petje višjih harmonikov

- sveti zvok in sveta geometrija

- kristalne sklede in kristalne glasbene vilice

- nenavadni instrumenti

- telo kot instrument

- soustvarjanje s svetim zvokom

- zvočni templji


Šolo vodi Metka Lebar, prof., akademska glasbenica, predavateljica retorike in komunikacijskih veščin, reiki mojstrica ter zvočna zdravilka – članica svetovnega združenja Sound Healers Association – SHA

Kraj: Ljubljana

Informacije in prijave: info@smisel.si


Predavanje
Sveta geometrija in sveti zvok
– samospoznanje in soustvarjanje


Vodi: Metka Lebar, prof.

Zvok in svetloba sta nosilca informacij in predstavljata oblikovno načelo stvarjenja, ki iz materije prime oblikuje vse vidno  stvarstvo. Vsak ton ustvari geometrijsko obliko, ki je osnovni gradnik snovne manifestacije. S praktičnim, ustvarjalnim delom z zvokom in geometrijo se prepoznamo kot soustvarjalci sveta.
Geometrijske oblike, ki jih rišemo in barvamo, so zrcalo naše zavesti. Pomagajo nam ozavestiti svojo lastno pot in unikatne kvalitete svoje duše. Z risanjem in meditacijo se potopimo v globino arhetipov zavesti in v globini lastnega srca odkrivamo univerzalne resnice.
Zvok srca zdravi, transformira stare oblike in ustvarja nove. Odkrivamo svoj glas in svoje sporočilo, ki ga prinašamo svetu.
Predavanje bo osvetlilo povezavo med zvokom, geometrijskimi arhetipi ali mandalami zavesti ter predstavilo praktično delo z njimi.
Beseda o predavateljici:
Metka Lebar, prof., je akademska glasbenica, prevajalka, filozofinja, predavateljica retorike in komunikacijskih veščin po načelih NLP, reiki mojstrica ter zvočna zdravilka – članica svetovnega združenja Sound Healers Association – SHA. Vodi programe retorike in komunikacijskih veščin, Šolo soustvarjanja, Šolo svetega zvoka, delavnice svete geometrije, izvornega partnerstva, izvornega reikija in duhovna potovanja.
Kdaj: PETEK, 11. marec 2011, od 18:00 do 19:30
Kje: Graščina Radovljica, mala dvorana 1. nadstropje, Linhartov trg 1, RADOVLJICA
Prispevek: 8 € na dan dogodka, 5 € ob predhodni prijavi
Kontaktna številka 040 213 223 ali info@pleiades-club.com.

VŠEČKAJTE SMISEL :) IN BODITE NA TEKOČEM Z DOGODKI